Už jste se někdy, dámy, sami sebe ptaly, jak je možné, že jste si na cestu životem vybraly toho muže, kterého máte vedle sebe? Vždyť pokud se nad tím doopravdy zamyslíte, zjistíte, že kolem Vás je plno jiných mužů. Každý je jiný, ale přesto jsou vlastně všichni stejní. Tak proč zrovna on? Jedná se o velmi složitou otázku, protože pravděpodobně, když jste se seznamovali, šlo o mnoho faktorů, které nakonec vedly k tomu, že jste se dali dohromady. Velmi důležitá je fyzická přitažlivost. To asi jasné, vždyť se všichni upravujeme, malujeme, vybraně oblékáme právě proto, abychom zapůsobili na opačné pohlaví.

tejp1

A je to také jeden ze základních důvodů, proč se vlastně chceme seznámit. Ženy proto využívají šaty s hlubokým výstřihem, tejpy na prsa pro krásný dekolt, šperky, muži zase umí útočit omamnou mužskou vůní. Některým lidem tato fyzická přitažlivost stačí a mohou být ve vztahu spokojeni. Pokud ale toužíte po dlouhodobém vztahu, pak je lepší jej postavit a pevnějších základech, než je jen a pouze vzhled. Pak je důležité zapůsobit také svým charakterem a chováním. A o to je to vlastně jednodušší. Každý jsme totiž jiný a každý hledá u svého protějšku něco jiného, kdežto pojetí krásy je velmi ovlivněno aktuálním pohledem společnosti.

prsa

A přesto je nutné říct, že do toho všeho hraje ještě náhoda a štěstí. Není jednoduché se s postupujícím věkem smířit s tím, že jste toho pravého jednoduše nenašli, ale někdy je to bohužel tak. Pak je nutné nepropadat smutku, že je to Vaše vina, ale udržet si aspoň trochu optimismu. Vzniká tak jistě ve Vašem životě místo, které je potřeba něčím nahradit aspoň tak, aby tato prázdnota tolik nebolela. Pro někoho to může znamenat dobrovolnickou činnost, pro jiného třeba větší zájem o koníčky, na které by s rodinou jistě nezbýval čas. Je to sice doopravdy jen náhrada, ale i tak můžete prožít spokojený život.