Nošení podprsenek nepřináší ženám nic dobrého, jsou jen pro zlost, způsobují opruzeniny a hlavně blokují tvorbu svalové hmoty, která udržuje ňadra v krásném a přirozeném tvaru. S poprsím je to jako s vašimi stehenními a lýtkovými svaly, pokud je budete pravidelně zatěžovat lehkým sportem a chůzí, budou krásně tvarované a sexy, a pokud ponecháte své prsy tvarovat přirozeně svaly hrudníku, pro muže to bude okouzlující podívaná, a váš sex může být nejkrásnějším zážitkem na světě. Mnoho žen si láme hlavu nad tím, jak zvětšit poprsí umělou náhražkou, ale ve skutečnosti muže ani tak nezajímá velikost, jako harmonie tvarů. Pokud jsou svaly na hrudníku pevné, krásu malého poprsí ocení mnohem víc, než kdyby byly vyplněné silikonem.

módní podprsenka

Pokud ovšem žena odkládá podprsenku, může se setkat s problémy zejména ve společnosti. U průsvitných materiálů halenek, šatů, triček či tílek mohou být zřetelně viditelné bradavky, a to není zrovna žádoucí tam, kde nechcete cizím mužům nabízet sexuální vzrušení. V takovém případě se vám mohou hodit kryty bradavek. Jsou to nálepky na bradavky ze speciálního materiálu se zdravotně nezávadnou lepicí vrstvou, které zakryjí to, co mají, a pokud si přečtete naše ověřené recenze, zjistíte, jak velký význam mají tyto drobnosti pro ženy, které již podprsenku nosit nikdy nebudou.

žena v podprsence

Podprsenky opravdu nemají žádný pozitivní užitek, jsou to jen vyhozené peníze a ještě vám tento výrobek uškodí. A pokud přece jen potřebujete poprsí formovat do krásy pod nějakou společenskou toaletu, pak využijte pásky na prsa, s nimiž ňadra vytvarujete do potřebné podoby. Pásky neboli tejpy na prsa jsou zhotovené ze stejného materiálu, jako terčíky na bradavky, lepicí vrstva vydrží na těle i přes vrstvu vlhkosti a potu mnoho hodin, takže se vytvarovaným poprsím můžete chlubit třeba celý večer na plese nebo na firemním večírku.