Osamělí muži, kteří teprve hledají vhodnou partnerku do vztahu, se mohou domnívat, že ženy zajímá především tučné konto, moderní vůz, módní garderoba a obličej manekýna, ale ve skutečnosti je to úplně jinak. Pokud hledáte opravdový vztah a chcete se vyhnout povrchním ženám, nic takového mít nemusíte, zato byste měli mít jasno, v jakém zázemí chcete žít. Podstatné je v životě zejména to, zda o sebe dbáte po zdravotní stránce, a zda také bydlíte v místě, kde je dostatek příležitosti pro rodinný klid a pohodu.

posezení před domem

Vlastní bungalov – může se to zdát nepochopitelné, ale na západě je moderním trendem nájemní bydlení. Přitom právě to přináší mnoho zla, vlastně jste jednou nohou neustále na ulici, v bytě ani v domě si nemůžete dovolit žádné stavební úpravy a patří vám tu jen nábytek a vaše osobní věci. Je-li vaše partnerka prozíravá, bude toužit spíše po vlastním zázemí – po vlastním rodinném domě či rekreační nemovitosti, než po nájemní garsonce – toto je právě to zásadní, co kvalitní partnerka ocení, a ne vaše nové boty, módní rifle nebo auto na leasing. Opravdovou ženu zajímá hlavně to, zda bude s vámi žít v domě, který vám nikdo pod rukama nesebere, anebo vás z něj nevyhodí na ulici.

kočka na terase

Opravdové ženy chtějí muže se zázemím, a ať už se na tom podílíte společně nebo ne, vždy je vlastní dům nejcennější životní devizou. Může to být třeba dům na klíč bungalov, tyto stavby jsou oblíbené pro svůj zajímavý atraktivní vzhled, jsou přehledné, snadno se udržují a dovolí slunečním paprskům zasáhnout větší část vaší zahrady.

V bungalovu se bude dobře cítit i vaše návštěva a vhodné je vybudovat http://www.podnikavazena.cz/rady-a-tipy//jak-si-vybudovat-dobre-jmeno-13-strucnych-bodu-jak-na-to/jak-si-vybudovat-dobre-jmeno-13-strucnych-bodu-jak-na-to před domem větší terasu pro posezení a případně ji doplnit zapuštěným bazénem. Rozhodující je také volba pozemku, kde dům postavíte, toto je dokonce důležitější, než samotná stavba, protože se budete často pohybovat i na zahradě, a měli byste se tu cítit příjemně, a mít pokud možno dobrý výhled do okolní krajiny.