Nošení podprsenek se dnes zcela záměrně mnoho žen vyhýbá ze zdravotních důvodů, bylo totiž prokázáno, že podprsenka je jakousi berličkou, která nahrazuje práci svalů hrudníku, a ty mají za úkol udržet poprsí v krásném a přirozeném tvaru. Dlouhodobé nošení podprsenky pak snadno způsobí, že je poprsí nepěkné a povislé, což rozhodně nepřispívá k dostatečnému ženskému sebevědomí.

podprsenky v obchodě

Každá žena, pokud není mentálně postižená a nemocná, touží po tom, aby její prsy byly nádherně tvarované, a bez ohledu na jejich velikost, aby zaujaly pozornost mužské populace, tedy především vysněného partnera, s nímž chce v budoucnu založit rodinu a porodit zdravé potomky. Do tohoto zcela přirozeného procesu pak podprsenky vstupují jako nežádoucí klín, co vyvolává jen samé problémy.

dívka v podprsence

Jestliže se pak žena rozhodne podprsenku definitivně odložit, může to znamenat i jistá úskalí, například v podobě nošení oblíbených halenek, svetříků, triček či společenských šatů, které jsou zhotoveny z průsvitného materiálu. Jakmile jsou totiž odhaleny tmavé bradavky, muži to okamžitě zaznamenají a vyvolává to pak v mužském těle návaly testosteronu a mnohdy i nepatřičnou erekci, což je zvláště nevhodné na plese, na firemním rautu, na svatbě, na narozeninové oslavě a dalších podobných akcích.

Nedávejte všem mužům příležitost, aby si prohlíželi vaše krásná ňadra i s bradavkami, bradavky ukazujte jen tomu, o kom jste přesvědčené, že je ten pravý pro váš milostný vztah. Používejte namísto podprsenky ochranu bradavek https://www.lifties.cz/doplnky/, jsou to nalepovací kolečka v tělové barvě, případně v barvě černé nebo bílé, která drží na svém místě po celou dobu konání oslavy nebo jiné akce, aniž by vás bradavky svědily a způsobovalo to nějaké další zdravotní nepříjemnosti. Nálepky na bradavky jsou pochopitelně zdravotně nezávadné a určené i pro dlouhodobé nošení.