Náročná cesta

Zboží k nám chodí klidně z Asie, což je cesta opravdu velmi dlouhá a může se při ní dít cokoliv. To je jen příklad, protože i firmy u nás vozí své výrobky do zahraničí. Při přepravě můžou působit všemožné podmínky, a i lidé se k nákladu nemusí chovat zrovna v rukavičkách, takže bychom s tím měli počítat a před odesláním naše výrobky dobře zabalit, aby dorazili ke klientovi zcela v pořádku, protože ten za ně zaplatit a jistě je nechce mít na padrť. Je tedy zapotřebí zajistit třeba přepravky, do kterých se zboží hezky umístí a při nárazu energii pohltí přepravka.

kamionová přeprava

Samozřejmě jestliže se jedná o cílové balení pro běžného člověka, tak to chce hezkou krabici. Do ní se umístit třeba polystyren vytvarovaný přesně tak, aby se do něj produkt usadil a ani nehnul. Je dostatečně soudržný a zároveň poměrně měkký, takže nárazy skvěle utlumí. Jsou zde i další alternativy jako nafukovací polštářky, přičemž vhodná varianta záleží na konkrétním případu.

Sáčky

Ochranu před mechanickým poškozením máme zajištěnou, ovšem to nestačí, protože řada produktů nesnese ani moc prach a vlhko. Výplňový materiál těmto dvěma faktorům moc nezabrání a samotná krabice možná prachu, když se nebude v ní nacházet od počátku. Vsadit proto můžete na sáčky se samolepící klopou, protože do nich dáme vše potřebné a následně snadno rovnou zalepíme, takže nepotřebujeme ani žádnou svářečku. Prodávají se ve všech možných rozměrech, přičemž jeden stojí v rámci halířů, větší rozměry pár korun, takže se nejedná o nic závratně drahého, vzhledem k ceně zboží, které v nich může být umístěno.

kuličky v sáčku

Balení je nejčastěji po 100 kusech, takže si jich můžete objednat přesně kolik potřebujete. Kromě firem má také skvělé využití v domácnosti, protože dovnitř není problém dát všechno možné a udělat si tak s řadou věcí pořádek. Expedice trvá běžně jeden den, takže za krátkou dobu zásilka dorazí až k Vám.